DVIJE BRONCE ZA HRVATSKO BOĆANJE

bronce

Poštovani naslove,

reprezentacija Hrvatske boćanja osoba s invaliditetom jućer se vratila sa međunarodnog boćarskog prvenstva održanog u Poznanu (Poljska) od 6. -10. listopada 2016. Na prvenstvu Hrvatsku je predstavljalo 6. sportaša u 4. kategorije, Davor Komar, Melisa Osmanović, Marko Arambašić, Samanta Lukšić, Martin Frković i Leon Goličnik Na samom prvenstvu u četiri kategorije natjecalo se 52 sportaša od kojih 7. u BC1, 8. u BC2, 20. u BC3 te 17 igraća u BC4 kategoriji.
U jakoj konkurenciji u svim kategorijama, Hrvatski boćari osvoili su dvije bronce u BC4 kategoriji Davor Komar u žestokoj konkurenciji osvaja 3.mjesto pojedinaćno te također par Melisa Osmanović i Davor Komar osvajaju broncu u žestokoj konkurenciji iza Kanade i Njemačke. Naši ostali sportaši nisu uspijeli ući u borbu za medalje ali su odigrali vrlo dobar turnir sa nekoliko jako dobrih utakmica.
Paralelno uz ovo prvenstvo održan je turnir Integracije, uvađanje 5. novih država u svijet boćanja za osobe s invaliditetom i to Makedonija, Bugarska, Gruzija, Turska i Grčka.
Kako bi Vam približili dio atmosfere sa održanog prvenstva, u privitku dostavljamo dio fotografija